Triumph Motorcycles

TRIUMPH EN GOEDHART MOTOREN

 

OFFICIEEL TRIUMPH DEALER

Goedhart Motoren is sinds 1992 officieel Triumph dealer voor de regio Utrecht en Zuid-Holland, een samenwerking die ontstaan is door een wederzijdse passie voor motoren en motorrijden. In onze showroom treft u de Triumph World Store, waar onze Triumph specialisten u graag helpen een keuze te maken uit deze snoepwinkel. Gaat u voor de klassieke looks van de Bonneville? Bent u opzoek naar de ongeevenaarde prestaties van de driecilinders in de Speed en Street Triple? Of vindt u in een van de Triumph Tigers uw betrouwbare en comfortabele reisgezel met geweldige stuureigenschappen?  

ONDERHOUD OP UW TRIUMPH

Met onze ruime ervaring als Triumph dealer hebben wij uitstekend opgeleid technisch personeel voor het onderhouden van uw Triumph. Zo gebruiken wij de door Triumph voorgeschreven special tools en hebben onze vakmensen de training uit eerste hand ontvangen.

TRIUMPH ACCESSOIRES EN ONDERDELEN

Bent u eigenaar van een Triumph en opzoek naar originele accessoires en of onderdelen, dan bent u bij Goedhart Motoren aan het juiste adres. Wij bestellen direct bij de importeur en hebben geruime ervaring met het monteren en adviseren van de juiste accessoires. Voor een overzicht van de Triumph accessoires voor uw motor verwijzen wij u naar de configurator op deze site. 

TRIUMPH KLEDING 

Dat Triumph haar kledingcollectie net zo veel aandacht schenkt als bij de ontwikkeling van haar motoren blijkt wel uit de kwaliteit en stijl van hun kledinglijn. Zowel de motorkleding, die perfect past en met oog op veiligheid ontworpen is, als de vrijetijdskleding. Bij ons in de showroom hebben wij altijd een ruime selectie in voorraad. Kijk hier voor een overzicht van de Triumph kledinglijn.  

TRIUMPH VERKOOP EN INKOOP

Voor het aankopen van een nieuwe of gebruikte Triumph bent u bij Goedhart Motoren aan het juiste adres. Als officieel dealer kunnen wij u goed informeren over de nieuwe modellen en hebben wij de kennis en ervaring om u te helpen bij de juiste keuze voor een gebruikte Triumph. Kijk voor een actueel overzicht van onze voorraad op deze pagina. 

goedhart-motoren-triumph-dealer.jpg ftr_badge_black_2014.png

PROEFRIJDEN OP EEN TRIUMPH

Er is maar een manier om te ervaren of de motor die u op het oog heeft ook rijdt zoals u dat wenst, namelijk door het maken van een proefrit. Bij Goedhart Motoren hebben we altijd een selectie Triumph demo modellen voor u klaar staan. Ook organiseren we met regelmaar demo dagen zodat u kennis kunt maken met verschillende modellen uit het Triumph gamma. Voor het maken van een proefrit verzoeken wij u om het proefritformulier in te vullen, wij nemen dan contact met u op om een afspraak in te plannen. 

TRIUMPH PROMOTIES EN ACTIES

Als erkend Triumph dealer kunnen wij u laten profiteren van de acties en promoties die Triumph houdt op hun motoren. Voor een actueel overzicht verwijzen wij u naar de Triumph promotie pagina van deze website. 

TRIUMPH MOTOREN

Triumph kent een uitgebreid gamma aan motoren die onderverdeeld is in drie segmenten; de ClassicsRoadsters en Adventure modellen. De Triumph Classics staan bekend om hun stijlvolle retro uiterlijk en vormen een directe link naar de rijke historie van het britse motormerk. Met modellen als de ThruxtonBobber en Bonneville T120Street CupStreet Scrambler heeft Triumph in dit segment absoluut het meest uitgebreide èn hoogstaande aanbod in de markt. Onder de categorie Roadsters vallen de Street Triple en Speed Triple, motoren die sinds jaar en dag bekend, beroemd en berucht zijn in het naked segment. Uniek, dankzij de ongevenaarde driecilinder krachtbron dat gecombineerd is met een subliem rijwielgedeelte. Het is dan ook niet voor niets dat zowel de Street Triple als de Speed Triple regelmatig in de prijzen vallen en de vergelijkingstesten winnen. De Advernture modellen, de Tigers, zijn er in drie variaties; de Tiger 800, de Tiger Explorer 1200 en de Tiger Sport. Voor elke Tiger geldt dat zij zijn gemaakt voor het avontuur ongeacht de afstand. 

Deel deze pagina op:

Bel 0172 – 650 005